LOŠA UVERTIRA ZA JUNAJTED: Partizan se ispromašivao, Mladost odnela pobedu!

Fudbaleri Mladosti iz Lučana napravili su najveće iznenađenje u 12. kolu Linglong Superlige Srbije pošto su savladali Partizan sa 1:0 na domaćem terenu.

Radost domaćinu doneo je Lazar Jovanović u 77. minutu. Pošto je Nikola Leković prošao sa leve strane, a Jovanović je glavom šutirao ka golu Partizana. Nemanja Stevanović koji je na golu menjao Vladimira Stojkovića odbio je kratko loptu, koja je opet došla do Jovanovića, a on ju je sa dva ili tri metra ubacio u gol.

Partizan je tokom celog meča inao inicijativu, a u prvom poluvremenu su crno-beli posle pada Sadika u šesnaestercu tražili jedanaesterac. Ipak sudija Novak Simović je odmahnuo glavom.

Zoran Tošić je uputio nekoliko opasnih šuteva ka golzu protivnika, a najveće šanse za Partizan propustili su napadači. Prvo je Umar Sadik u 65. minutu imao stopostotnu priliku. Ušao je u kazneni prostor, ali je onda slabo šutirao i golman Zlatko Zečević je zaustavio taj udarac.

U samom finišu meča Sadika je zamenio Ivanović, koji je u 86. minutu posle gužve u 16 metara Lučanaca dobio loptu u petercu i zatresao mrežu, ali sa spoljne strane.

Partizan posle ovog meča ostaje na tek petom mestu na tabeli sa 23 boda, sedam manje od lidera prvenstva Crvene zvezde. Mladost posle ove pobede dolazi na osmo mesto sa 15 bodova.

Be the first to comment on "LOŠA UVERTIRA ZA JUNAJTED: Partizan se ispromašivao, Mladost odnela pobedu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*