SKANDAL U ŽIVOM PROGRAMU: Poznati glumac žestoko izvređao Vladimira Stojkovića! (VIDEO)

Vladimir Stojković
FOTO: FK Partizan

Poznati zvezdaš Uroš Đurić gostovao je na TV Prva i komentarisao 161. večiti derbi u kojem je Partizan izvojevao pobedu i tom prilikom neprimernim „nadimkom“ nazvao golmana crno-belih Vladimira Stojkovića.

„Mislim da nepravda ne postoji, to je sticaj okolnosti. Da li je gol bio… Ja jesam ciganin, ali volim da sam objektivan, kao što je Zvezdi priznat gol koji nikako nije smeo biti, to je bilo pre nekoliko godina, kada je lopta prešla gol aut liniju 20-ak centimetara, pa je vraćena, pa je pao gol, što je nedopustivo. Sada je ovo vraćanje. Mislim da je bio gol čist kao suza“, objasnio je Đurić svoje viđenje poslednjeg derbija, a onda raspalio:

„Mislim da je prosto Mustafa pogrešio pri proceni u skoku“, rekao je Đurić i nonšalantno nastavio:

„Ali, pitanje je da li bi to nešto promenilo. Partizan je pobedio i tačka“, završio je svoje izlaganje poznati slikar i povremeni glumac.

1 Comment on "SKANDAL U ŽIVOM PROGRAMU: Poznati glumac žestoko izvređao Vladimira Stojkovića! (VIDEO)"

  1. Covek koji nema osecaj fudbalske igre prostora na terenu cak ne verujem da je u zivotu sutnuo loptu . Takvi ljudi da pricaju o nekim izmisljenim spornim desavanjima derbija . Ne znam ko daje pravo komentara tim ljudina . Oni mogu pricati samo u kafani o sportu

Leave a comment

Your email address will not be published.


*