CRVENO-BELI TRIO STRANACA SLOMIO MAČVU: Zvezda bez muke savladala Šapčane pred duel sa Olimpijakosom!

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Mačvu na svom stadionu rezultatom 3:1 u 10. kolu Linglong Superlige Srbije.

Znalo se da je Zvezda favorit u ovom meču i da je zanima jedino pobeda i povratak na čelo tabele, a da se to i dogodi postarali su se izabranici Vladana Milojevića.

Već na samom startu, tačnije u 8. minutu utakmice, videli smo prvi gol na meču. Posle šuta Kanjasa, Puletić je odbio loptu, a na nju natrčao Tomane i iz svoje prve šanse na meču doveo Crvenu zvezdu do prednosti od 1:0.

Zvezda je konstantno pritiskala Mačvu, imali su odličnu igru i nisu gubili na agresivnosti uprkos prednosti od jednog gola. Tako je Ben u 32. minutu iskoristio sjajnu asistenciju Van la Pare i obišavši Puletića duplirao Zvezdinu prednost.

Posle svega pet minuta fudbala, videli smo i treći pogodak, a za njega je zaslužan bio Kanjas. Gajić je sa desnog boka šutirao, a Puletić slabo reagovao, pa je na tu loptu natrčao Hoze Kanjas i postigao treći Zvezdin pogodak.

U drugom poluvremenu, Mačva je počela da se budi. Imali su nekoliko opasnih napada i prilika za postizanje pogotka, ali su prvo Šušnjar i Jeftić bili neprecizni, da bi Mijailović u jednoj akciji promašio loptu.

Iako je veći deo drugog poluvremena bio „bez pulsa“, u 83. minutu smo videli gol i to gol gostujuće ekipe. Mijailović se našao u kaznenom prostoru Zvezde na pravom mestu i asistenciju petom uspeo da pretvori u gol.

Do kraja nije bilo uzbuđenja i fudbaleri Zvezde su zasluženo pobedili rezultatom 3:1 i vratili se na čelo tabele Linglong Superlige Srbije.

Be the first to comment on "CRVENO-BELI TRIO STRANACA SLOMIO MAČVU: Zvezda bez muke savladala Šapčane pred duel sa Olimpijakosom!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*