PARAHOVSKI: Mislio sam da će „Grobari“ da me ubiju!

Jedno od najvećih pojačanja KK Partizana ove sezone definitivno je centar Artjom Parahovski, koji je u redove crno-belih došao iz Litvanije. On je prošle sezone postigao onaj veoma bitan koš za Ritas protiv crno-belih u Evrokupu, što je „Grobarima“ ostalo urezano u sećanje, a i iskusni košarkaš se prisetio tog trenutka.

– Da budem iskren, ja nisam ni bio predviđen da šutiram onaj šut. Bila je to nacrtana akcija za drugog igrača. Ali, ne znam, nisam sumnjao u sebe. U takvim situacijama morate da iskoristite priliku. I to sam i uradio. Ali tada nisam mislio da ću završiti u ovom klubu. Ovo je privilegija za mene što sam u Partizanu, što sam deo ovog sjajnog kluba- rekao je Parahovski.

A, onda, otkrio je neverovatnu anegdotu baš sa te utakmice.

– Igrao sam samo jednom u Pioniru protiv Partizana. Nisam igrao ranije, bilo je to prvo iskustvo. Bio sam šokiran da vidim da navijači tokom celog meča navijaju, pevaju, podržavaju tim. Da budem iskren, nisam očekivao da ću pogoditi onaj šut. Ali kada sam ga pogodio, mislio sam da će navijači da me ubiju, sa… čime god da su imali u rukama, a-ha-ha. Ali, zaista se radujem sada što ću da igram pred navijačima Partizana – rekao je Parahovski za „Mozzart sport“.

Videćemo kako će se snaći u novoj ulozi, pod „zaštitom“ svih tih vatrenih navijača…

Be the first to comment on "PARAHOVSKI: Mislio sam da će „Grobari“ da me ubiju!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*