NJEGA JE SUMIN GOL NAJVIŠE OBRADOVAO: Evo kako je Iliev prokomentarisao pobedu Partizana!

Bivši funkcioner „crno-belih“ nije krio zadovoljstvo posle pobede Partizana od 2:0 nad „večitim“ rivalom. Sejduba Suma bio je jedan od najzaslužnijih za pobedu Partizana, a bivši sportski direktor „crno-belih“ Ivica Iliev je posebno apostrofirao njegov ulogu pošto je on i zahtevao njegovo dovođenje u Humsku.-

– Suma je postigao gol i protiv Olimpijakosa, protiv Videotona, već je bio strelac i u derbiju, važan je bio za ulazak u Ligu Evrope i s obzirom na broj utakmica koje je odigrao – malo ko može da se podiči sa takvom statistikom u derbijima- pohvalio ga je Iliev koji je potom analizirao meč, prenosi „Mondo“.

– Viteštvo je danas bilo prisutno na terenu. Na kraju jedna vanserijska igra Partizana. Moramo da kažemo najiskrenije da imamo dve fantastične ekipe u Evropi. Partizan je taj koji je dominirao u finalu Kupa i evo sada u ovom derbiju, a dobili smo oba meča. Bili smo minimum za klasu bolji u tim mečevima“, kazao je Ivica Iliev i potom govorio o igri Crvene zvezde.

„O statistici da ne pričam, ne samo o utisku tokom utakmice, Zvezda nije imala šut u okvir gola. Partizan je promašio dosta šansi i imali smo kontrolu tokom svih 90 minuta. Imamo zajedništvo, razumeće ljudi o čemu pričam…- rekao je Iliev.

Be the first to comment on "NJEGA JE SUMIN GOL NAJVIŠE OBRADOVAO: Evo kako je Iliev prokomentarisao pobedu Partizana!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*