SADA I ZVANIČNO: Pecarski više nije član Partizana, ali crno-beli i dalje mogu da zarade na njemu!

FOTO: KK Partizan

Košarkaški klub Partizan oglasio se povodom slučaja svog doskorašnjeg košarkaša Marka Pecarskog, posle mnogo spekulacija o tome da je tražio raskid ugovora, kao i da će karijeru nastaviti u grčkom Arisu.

U saopštenju crno-belih navodi se da mladi krilni centar od petka i zvanično više nije član Partizana.

Ipak, u slučaju da igrač tokom karijere potpiše za neki klub u NBA ligi, Partizanu će pripasti obeštećenje od 150.000 dolara.

Saopštenje Partizana prenosimo u celini:

„Marko Pecarski od danas i zvanično više nije član KK Partizan NIS. Mladi krilni centar, od početka priprema nije u sastavu crno-belih, a tokom leta su i klub i igrač izrazili stav da je za obe strane bolje da dođe do prekida saradnje.

Kako je igrač izrazio nezadovoljstvo svojim statusom u timu, a stručni štab njegovim igračkim razvojem i napretkom, obavljeni su razgovori nakon kojih je došlo do današnjeg sporazuma o prekidu saradnje. Prema potpisanom sporazumu, Marko Pecarski je od danas slobodan igrač, a KK Partizan NIS će u slučaju da igrač ikada potpiše ugovor sa nekim klubom u NBA ligi, prihodovati 150.000 dolara na ime obeštećenja“.

Be the first to comment on "SADA I ZVANIČNO: Pecarski više nije član Partizana, ali crno-beli i dalje mogu da zarade na njemu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*