GAUDLOK OTPAO, ALI CRNO-BELI SE HAJU: Partizan ima tri STRAŠNE opcije za pojačanje na poziciji beka!

FOTO: KK Partizan

Endrju Gaudlok je ime koje se dugo pominjalo kao moguće pojačanje Partizana na poziciji beka šutera, ali kako sada stvari stoje on neće preći u redove crno-belih. Dugo je namigivao navijačima preko društvenih mreža, davao im nadu, ali kako piše novinar Sportanda, Orazio Kauči, to se neće dogoditi.

Jasno je da crno-beli traže pojačanje na poziciji beka šutera, to je jedino mesto koje je ostalo upražnjeno u timu, a novinar Sportanda ističe da razmišljanja Partizana idu ka Šonu Kilpatriku i Vejnu Zeldenu, ali da za sada ne postoje nikakvi napredni pregovori oko ove dvojice igrača.

Takođe, kao moguće pojačanje pominje se i Endrju Herison, bivši igrač Golden Stejta, Klivlenda, Memfisa ali i Himkija.

Kilpatrik je prošle sezone nosio dres Panatinaikosa, ali nije odigrao kao što se očekivalo, dok je Zelden zaista teška meta jer se radi o igraču koji je prošle sezone nosio dres Čikago Bulsa.

Jasno je da Partizan želi da dovede kvalitetnog strelca i da potpuno našpanuje tim koji je već do sada u pripremnim mečevima pokazao zavidan nivo forme, posebno u odbrani. Dolaskom dobrog šutera za tri poena sve bi se dodatno diglo na još veći nivo kada su crno-beli u pitanju.

Preostaje da vidimo na koga će pasti izbor.

Be the first to comment on "GAUDLOK OTPAO, ALI CRNO-BELI SE HAJU: Partizan ima tri STRAŠNE opcije za pojačanje na poziciji beka!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*