KONAČNO RAZREŠENA SITUACIJA: Sadik otkrio sa kim je razgovarao telefonom tokom utakmice sa Moldeom!

FOTO: FK Partizan

Napadač Partizana Umar Sadik pre nekoliko nedelja dospeo je u centar pažnje kada je pričao telefonom tokom meča između Partizana i Moldea…

Napadač iz Nigerije, pošto ga je trener Savo Milošević zamenio, seo je na ogradu na istočnoj tribini i tokom drugog poluvremena razgovarao mobilnim telefonom.

– Ne znam šta se dogodilo, za mene je sve bilo normalno. To je razlika u kulturi, izašao sam, istuširao se i pozvala me je supruga, zanimalo ju je zašto ne igram. Rekao sam da sam u redu i da ću je zvati posle. U tih 30 sekundi sve se to izdešavalo. Nisam očekivao takvu reakciju javnosti, hteo sam da sednem da gledam utakmicu. Pozvonio mi je telefon i onda sam se javio, jer sam video da me je žena pozvala. Tim je pobedio, međutim, svi su pričali o tome posle – kazao je za Žurnal Umar Sadik.

Nigerijac je otkrio anegdotu iz beogradskog restorana:

– Kad smo prvi put došli na ručak žena, kćerka i ja, hteo sam da platim, ali mi nisu dali. Rekli su mi da navijaju za Partizan i da neću platiti račun. To mi se prvi put dogodilo, bio sam iznenađen. Rekao sam: „To je fudbal u Srbiji“. Ovde su ljudi, doslovno, ludi za svojim klubovima – zaključio je visoki napadač.

Be the first to comment on "KONAČNO RAZREŠENA SITUACIJA: Sadik otkrio sa kim je razgovarao telefonom tokom utakmice sa Moldeom!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*