PONOVO U ELEMENTU: Evo kako je Vuletić prokomentarisao Zvezdin trijumf nad Inđijom!

Vladimir Vuletić

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić oštro je reagovao na dešavanja na meču između Crvene zvezde i Inđije (2:1).

Inđija je vodila od 35. minuta, a srpski šampion sa dva gola iz penala u 88. i 91. minutu došao do sva tri boda. Prvi jedanaesterac, složili su se svi, pa i direktor Zvezde Mitar Mrkela, nije postojao, dok je drugi došao posle neshvatljive greške golmana gostujućeg tima.

Mrkela je istakao da se Zvezda oštro zalaže za uvođenje VAR tehnologije. Nismo mnogo čekali na reakciju iz crno-belog tabora.

– Linglong Super Liga Srbije sve više podseća na Kamijevu „Kugu“, na beznadežno stanje u kojem jedan klub živi za penale i od penala. Sinoćni teatar apsurda na našem najdubljem stadionu lansirao je u orbitu novu zvezdu koja je svoj zvezdani uspon započela u prvom kolu na večitom derbiju Omladinske lige Srbije. Mi živimo u vremenu pomamne sladostrasne žeđi jednog kluba za beščašćem, urušavanjem svakog oblika zakonitog ponašanja, etičke izvitoperenosti sve pozivajući se na zakon i etiku. Tako sportski direktor ovog kluba govori o tome da se taj klub zalaže za hitno uvođenje VAR tehnologije. On za istinu ne haje jer zna da istina živi daleko od te izjave – rekao je za Hotsport potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić.

Be the first to comment on "PONOVO U ELEMENTU: Evo kako je Vuletić prokomentarisao Zvezdin trijumf nad Inđijom!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*