NATHO DIRIGOVAO, CRNO-BELI SLAVILI: Lagana tri komada Partizana protiv Proletera!

FOTO: FK Partizan

Fudbaleri Partizana savladali su Proleter sa 3:0 na stadionu „Karađorđe“ u 8. kolu Linglong Superlige Srbije.

Partizan jeste bio favorit u ovom susretu i nije se plašio da napadne od prvog minuta utakmice. Proleter je odlučio da se brani i to je veoma dobro radio u više navrata.

Nije prošlo neprimećeno koliko je desni bek Nemanja Miletić bio aktivan u napadačkim akcijama Partizana. Redovno se ubacivao u šesnaesterac i u 17. minutu izašao sam pred golmana Petrića, ali bio je neprecizan.

Samo sedam minuta kasnije, Šćekić je bio u petercu i glavom pokušao da loptu sprovede u mrežu, ali je jedan od defanzivaca Proletera igrao rukom, a pošto je to sudijama promaklo, dosuđen je korner za Partizan, umesto jedanaesterca.

Bilo je još nekoliko dobrih napada crno-belih u prvom poluvremenu, ali je taj deo susreta završen bez golova.

U nastavku, Partizan nije izgubio na agresivnosti. Tako smo već posle 10 minuta fubdbala videli pogodak, kada je Zoran Tošić tukao levom nogom izvan kaznenog prostora, lopta je ušla uz samu stativu gde golman Proletera nije mogao da je dohvati i Partizan zasluženo dolazi do vođstva u 55. minutu utakmice.

Ubrzo je strelac vodećeg gola napustio igru, a u igru ušao Lazar Marković. Odlično je počeo njegov drugi mandat, Marković je bio agresivan i igrao veoma dobro, propustio je jako dobru šansu za vođstvo od 2:0, da bi to „ispravio“ Umar Sadik na sjajnu asistenciju Bibrasa Natha.

Natho je ponovo briljirao samo pet minuta kasnije. Poslao je loptu koja „ima oči“ Lazaru Markoviću, a on po zemlji poslao loptu u mrežu Proletera za prednost Partizana od 3:0. Na najbolji način je Marković podsetio „Grobare“ o kakvom se igraču radi.

Be the first to comment on "NATHO DIRIGOVAO, CRNO-BELI SLAVILI: Lagana tri komada Partizana protiv Proletera!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*