BIĆE BURE POSLE OVOGA: Sudija sa dva penala u završnici pogurao Zvezdu do preokreta protiv Inđije!

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su pred domaćom publikom Inđiju 2:1, u osmom kolu Linglong Superlige Srbije.

Izabranici Vladana Milojevića do trijumfa su došli nakon sumnjivo dosuđenih penala u 88. i 90. minutu. Oba jedaneasterca realizovao je Milan Pavkov.

Kod prvog jedanaesterca sumnje nije ni bilo, igrač Zvezde oboren je van šesnaesterca, ali je arbitar pogrešio i pokazao na belu tačku. Samo dva minuta kasnije još jedan penal dobili su crveno-beli. Do tog trenutka sjajni golman Preković napravio je veliku grešku, a zatim oborio Garsiju, i ovde nije sve bilo čisto, ali je svakako imalo elemenata za najstrožu kaznu.

Gosti iz Inđije vodili su tokom većeg dela meča, činilo se da će crveno-beli doživeti prvi poraz u sezoni, međutim greška sudije i golmana Inđije uticale su da bude drugačije.

Inđija je od 25. minuta vodila golom Tomića, koji je sjajnim udarcem savladao Borjana. Crveno-beli izgledali su neprepoznatljivo, nisu stvarali šanse i Inđija je zasluženo vodila.

Do same završnice rezultat se nije menjao i, još jednom, činilo se da će Zvezda izgubiti. Ipak, desile su se dve pomenute situacije i crveno-beli su preokrenuli.

Šampiona Srbije u sredu očekuje meč protiv Bajerna u Minhenu, a ovaj meč sigurno nije dobra uvertira, iako je ostvarena pobeda.

Be the first to comment on "BIĆE BURE POSLE OVOGA: Sudija sa dva penala u završnici pogurao Zvezdu do preokreta protiv Inđije!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*