HEROJSKI POTEZ KOJI NIKAD NEĆEMO ZABORAVITI: Micić znao da mu je majka bolesna, ali je odlučio da „gine“ za Srbiju u dalekoj Kini!

Tužna vest dočekala je srpskog plejmejkera Vasilija Micića u Kini, kada mu je javljeno da mu je preminula majka, Vesela Micić.

Ona je preminula posle duge i teške bolesti, samo dan pre četvrtfinalnog meča Srbije i Argentine.

Micić je znao da mu je majka teško bolesna, ali i pored toga se odazvao pozivu selektora Aleksandra Đorđevića. Kao pravi heroj otišao je u daleku Kinu da se bori za Srbiju, dok je u mislima sve vreme bio uz majku, koja se kući borila sa opakim neprijateljem.

Vasa je bio vezan za svoju majku, kojoj je tepao „Madre“. On je često objaviljavo slike sa njom na svom Instagramu, a tokom cele njegove karijere ona mu je bila najveća podrška.

Mnogi su tokom prvenstva bili iznenađeni da ne pruža partije koje je pružao ove godine u EFES-u, a zapravo nisu znali pozadinu njegove porodične priče i da zbog borbe njegove majke nije mogao potpuno da se koncentriše na košarku.

Ipak, on je odlučio da ode put Kine i igra za svoju Srbiju do poslednjeg atoma snage. To ne bi svako uradio, zato Srbijo budi uz Vasu i ovu žrtvu nemoj nikad da mu zaboraviš!

Be the first to comment on "HEROJSKI POTEZ KOJI NIKAD NEĆEMO ZABORAVITI: Micić znao da mu je majka bolesna, ali je odlučio da „gine“ za Srbiju u dalekoj Kini!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*