ŽESTOKE POHVALE NA RAČUN PARTIZANOVOG FUDBALERA: Marković je bolji od Kutinja!

FOTO: FK Partizan

Lazar Marković u proteklih pet godina nije uspeo da se izbori za svoje mesto u ekipi Liverpula, ali iako je retko bio na terenu i selio se po pozajmicama, što u Englsekoj, što širom Evrope, čini se da je ipak često uspevao da izazove reakcije među navijačima kluba sa ”Enfilda”.

O njemu se dosta govorilo i pisalo u medijima, postojala su velika očekivanja, koja na kraju, ne samo njegovom krivicom, nisu ostvarena.

Sa velikom pažnjom je među navijačima Liverpula ispraćen i nedavni Markovićev povratak u Partizan, a nekoliko dana posle potpisa trogodišnjeg ugovora u Humskoj, popularni ”Markec” je dobio možda i najveći kompliment sa Ostrva, i to od svog doskorašnjeg saigrača Adama Bogdana.

PROČITAJTE JOŠ:  JOKANOVIĆ: Trauma koja još uvek traje

Iskusni golman je ovog leta takođe napustio ”Redse”, još uvek je bez kluba, a u razgovoru za ”Liverpul Eho” otkrio je i ko mu je od bivših saigrača pravio najviše problema na treninzima u završnicama akcija.

Lazara Markovića je nazvao ”genijem” u igrama pet na pet, pominjao je i mnoge druge igrače i priznao da mu je teško da izabere najboljeg.

Za Danijela Staridža je rekao da iz jednog koraka može da pronađe bilo koji ugao. Milner je igrač koji može da trči dva sata i da potom na treningu bez problema postiže golove, slično važi i za Hendersona, a naravno, pohvalio je i Kutinja, rekao da je bio neverovatan, ali epitet ”genija” je upotrebio samo kada je Lazar Marković u pitanju…

PROČITAJTE JOŠ:  HUMSKA: Kasnio početak utakmice

Komentari na "ŽESTOKE POHVALE NA RAČUN PARTIZANOVOG FUDBALERA: Marković je bolji od Kutinja!"

Ostavite vaš komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.


*