VAZURA NE ODUSTAJE: Sve ćemo učiniti da potpišemo špica!

Partizan je u potrazi za napadačem, ali nema vesti iz Humske da je neki igrač makar blizu potpisa.

Generalni direktor crno-belih je u razgovoru za Mondo priznao da je klub kontaktirao neke igrače, ali da nije došlo do dogovora, ali je najavio da do promene u igračkom kadru ipak može doći.

– Do sada nismo uspeli da nađemo boljeg špica, a nismo hteli da dovodimo samo da bismo doveli, a da nije dobro za klub. Međutim, ne mogu da kažem da smo potpuno odustali od namere da pojačamo napad. Po pravilima možemo da angažujemo slobodnog fudbalera, ako mu je istekao ugovor. Ako se pojavi igrač koji bi bio po ukusu stručnog štaba, svakako da bismo ga doveli, rekao je Vazura za Mondo.

Partizan se plasirao u Ligu Evrope, a rok za prijavu igrača je večeras do ponoći. Vazura ima drugačije informacije.

– Da, ali mislim da jedan igrač može naknadno da se prijavi za Ligu Evrope. Nije ni bitno, ako se na tržištu pojavi fudbaler koji je po meri Partizana, mi ćemo sve učiniti da ga potpišemo.

Ima i dobrih vesti u Humskoj. U narednim danima očekuje se da pojedini mladi igrači produže ugovore.

– U danima pred nama produžićemo ugovore sa ostalim momcima – Filipom Stevanovićem, Lazarom Pavlovićem i Nikolom Lakčevićem. Imamo našu decu koju moramo da zadržimo što duže. Tako se potrefilo ove godine, imali smo prostora i mogućnosti da se vide na terenu, a sve zahvaljujući treneru, njegovim saradnicima i Omladinskoj školi u kojoj su stasali. Oni su bogatstvo kluba, dodao je generalni direktor Partizana

Be the first to comment on "VAZURA NE ODUSTAJE: Sve ćemo učiniti da potpišemo špica!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*