PROBLEM ZA ZVEZDU I REPREZENTACIJU SRBIJE: Pavkov ponovo povređen!

Neverovatno! Napadač Crvene zvezde Milan Pavkov obnovio je povredu, zbog čega je morao da otkaže selektoru Ljubiši Tumbakoviću.

Pavkov je u subotu odigrao 90 minuta protiv Vojvodine, a uspeo je i da se upiše u listu strelaca. Ipak, doživeo je novi peh.

Podsećamo, snažni napadač iz Begeča je doživeo povredu zadnje lože još u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Kopenhagena na stadionu Rajko Mitić, posle čega je pauzirao tri nedelje. Nije isključeno da je na Karađorđu obnovio povredu, pa će reprezentativnu pauzu pokušati da iskoristi da se u potpunosti reši ovog problema.

Pavkov je ove sezone odigrao osam utakmica u svim takmičenjima za Crvenu zvezdu i postigao četiri gola, a u dresu srpskog šampiona eksplodirao je prošle sezone kada je postigao 15 golova, od kojih je nekoliko bilo zaista spektakularno. Njegove partije nisu promakle selektoru Tumbakoviću, koji ga je uvrstio na spisak pored Luke Jovićai Aleksandra Mitrovića.

Ovo je drugi igrač na kojeg Tumbaković ne može da računa od pozvanih igrača, pošto se prethodno povredio Nemanja Maksimović, umesto kojeg je poziv već dobio Aleksandar Katai. Ostaje da se vidi da li će poziv dobiti i neko od napadača.

Be the first to comment on "PROBLEM ZA ZVEZDU I REPREZENTACIJU SRBIJE: Pavkov ponovo povređen!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*