CRVENO-BELI I DALJE MAKSIMALNI: Čudesan pogodak Garsije doneo Zvezdi veliku pobedu u Novom Sadu!

delije-crvena-zvezda-fk

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Vojvodinu sa 2:1, u sedmom kolu Linglong Superlige Srbije.

U jednom od dva derbija ovog kola, izabranici Vladana Milojevića uspeli su da dođu do važnog trijumfa pred reprezentativnu pauzu.

Strateg crveno-belih pokušao je sa drugom formacijom na ovom susretu igravši sa tri štopera u zadnjoj liniji i to uopšte nije izgledalo tako loše.

Golove za Zvezdu postigli su Pavkov u 26. i Garsija u 59. minutu, dok je jedini strelac za Novosađane bio Stojković u 36.

Upravo je i Argentinac heroj šampiona Srbije, pošto je postigao gol, koji će se kasnije ispostaviti kao ključan u petoj pobedi Zvezde.

Da sve bude još bolje za crveno-bele, Garsija je postigao prelep pogodak, jedan od najlepših u dosadašnjem delu Linglong Superlige.

Vojvodina nije odigrala nimalo lošu utakmicu, tokom svih devedeset minuta bili su ravnopravni protivnik, međutim odlučila je majstorija Argentinca.

Sada sledi reprezentativna pauza, a liga se nastavlja 14. septembra kada će Zvezda dočekati Inđiju, a Vojvodina biti gost Radničkom u Nišu.

 

Be the first to comment on "CRVENO-BELI I DALJE MAKSIMALNI: Čudesan pogodak Garsije doneo Zvezdi veliku pobedu u Novom Sadu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*