EMOTIVNO VEČE U BOLONJI: Mihajlović do pobede u nadoknadi vremena, navijači mu priredili spektakularan doček! (VIDEO)

Tanjug/AP

Siniša Mihajlović vodio je Bolonju do pobede u drugom kolu Serije A, u drugom meču po povratku na teren.

Mihajlović, koji je nedavno objavio da boluje od leukemije, bio je ponovo kraj aut linije, ovoga puta u remiju na stadionu „Renato Dal’Ara“ u pobedi nad SPAL-om.

Bolonja je uspela da savlada SPAL golom Roberta Sorijana u 94. minutu i donese veliko slavlje Mihajloviću i navijačima.

Mihajlović je dočekan aplauzima mnogobrojnih navijača Bolonje koji su pred početak utakmice srpskog stručnjaka dočekali i skandiranjem njegovog imena.

Trener Bolonje se zahvalio navijačima i zatim se osvrnuo na ono što najviše voli da radi – vođenje svog kluba.

Navijači „crveno-plavih“ su razvili i transparent na tribinama kojim su Siniši poručili da su uz njega i da ga podržavaju.


Bolonja je mogla do vođstva već u 13. minutu, ali je šut Matije Destra bio blokiran na putu do gola. Domaćin je nastavio da napada u prvom, a zatim i u drugom poluvremenu – ali nije mogao do gola.

U 59. minutu sudija je morao da gleda VAR jer su igrači Bolonje tražili penal. Ipak, najstrože kazne nije bilo, a domaćin je nastavio da napada.

Roberto Soriano i Nikola Sansone su propustili po jednu veliku priliku do isteka regularnih 90 minuta. Početkom nadoknade krenulo je veliko slavlje domaćin navijača, pošto je mrežu gostiju zatresao Santander.

Nekoliko trenutaka kasnije njegov gol je poništen, ali je sudbina odlučila da veliki Siniša u ovom meču mora da trijumfuje.

U 93. minutu Orsolini je fantastično centrirao, vezista Sorijano je dočekao loptu na glavu i smestio je u nebranjenu mrežu gostiju za veliko slavlje na stadionu „Renato Dal’Ara“.

Bolonja u narednom kolu gostuje Breši, dok SPAL dočekuje Lacio.

Be the first to comment on "EMOTIVNO VEČE U BOLONJI: Mihajlović do pobede u nadoknadi vremena, navijači mu priredili spektakularan doček! (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*