NIJE ZABORAVIO SVOJE CRNO-BELE: Đurđević poslao poruku fudbalerima Partizana pred revanš sa Moldeom!

Urošu Đurđeviću dobro je poznata situacija u kojoj se njegov bivši tim nalazi. Pred praznim tribinama Partizan je igrao bez golova protiv Videotona. U revanšu u Felšutu usledila je nezaboravna utakmcija crno-belih, jedna od najboljih u skorije vreme.

Golovima Leandra Tavambe, Sejduba Sume i Uroša Đurđevića Partizan je već u 35. minutu vodio s 3:0 i obezbedio učešće u grupnoj fazi.

– Gostovanje u Mađarskoj je zaista bilo sjajno za nas. Igrali smo kao u transu. Nismo se uopšte uplašili posle 0:0 u Beogradu. Verovali smo da smo bolji od Videotona i znali da ćemo proći dalje – prisetio se bivši fudbaler Partizana koji je dominirao na „Pančo areni” 24. avgusta 2017.

On je rekao da crno-beli ne treba da brinu za naredni meč u Norveškoj.

– Partizan je u plusu i nema razloga da se boji. Revanš je prilika da igrači pokažu karakter, kakav im je voljni momenat i da su dostojni dresa koji nose. Šanse su realne. Ako je Čukarički odigrao 0:0 u Norveškoj zašto ne bi mogli i crno-beli. Partizan ipak, ima obavezu da u svakoj utakmici ide na pobedu. Zato bi trebalo da napadnemo Molde i golom rešimo sve dileme. Imam poverenja u ovaj stručni štab i igrače, zaključio je Đurđević.

Be the first to comment on "NIJE ZABORAVIO SVOJE CRNO-BELE: Đurđević poslao poruku fudbalerima Partizana pred revanš sa Moldeom!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*