BOMBA U NIŠU: Đukić preuzima Radnički?

FOTO: FK Partizan

Radnički iz Niša je u potrazi za novim trenerom nakon raskida saradnje sa Simom Krunićem. Klub sa „Čaira“ pregovara sa dva zvučna imena iz srpskog fudbala.

Prema navodima „Sportskog žurnala“ jedan od njih je i bivši trener Partizana, Miroslav Đukić. Nekadašnji selektor reprezentacije Srbije sa crno-belima je osvojio Kup Srbije, ali je neposredno nakon početka prošle sezone dobio otkaz i od tada je bez posla. U karijeri je vodio i Muskron, Herkules, Valjadolid, Valensiju, Kordobu i Al Šabab.

Pored Đukića, iskusni lisac, Milorad Kosanović, takođe je kandidat za klupu kluba sa „Čaira“. Kosanović se trenutno nalazi na odmoru u Španiji, ali je već kontaktiran od strane Nišlija i veoma brzo biće poznato ko će sesti na klupu Radničkog u nastavku sezone.

Kosanović je dve sezone vodio Napredak iz Kruševca, koji je napustio ovog leta, a u karijeri je vodio Vojvodinu, Crvenu zvezdu, nekoliko kineskih klubova, Olimpiju, Novi Pazar, Borac iz Čačka i Radnik iz Surdulice, kao i mladu reprezentaciju Srbije i Crne Gore, odnosno najbolju selekciju Malte.

Be the first to comment on "BOMBA U NIŠU: Đukić preuzima Radnički?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*