MIOMIR NASTAVIO DA GAZI: Maestralni Kecmanović posle velike borbe nadigrao Zvereva!

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u osminu finala mastersa u Sinsinatiju, pošto je posle velike borbe i tri seta savladao Nemca Aleksandera Zvereva 6:7, 6:2, 6:4.

Od samog starta meča trenutno 58. reket sveta je stavio do znanja šestoplasiranom na ATP listi da mu se neće skloniti i da ima nameru da ostvari što bolji rezultat.

Prvi set je ipak pripao Zverevu, posle taj-brejka, ali je potom Kecmanović osvojio dva uzastopna seta sa 6:2 i 6:4, čime je obezbedio sebi nastavak takmičenja u Sinsinatiju.

Posle tri uvodna gema bez većih uzbuđenja, Zverev je uspeo da napravi brejk, ali je Kecmanović uzvratio istom merom već u sledećem gemu.

Ponovo su usledila tri mirna gema, pa dva brejka, da bi na kraju set otišao u taj-brejk, gde se bolje snašao nemački teniser i rešio deo meča u svoju korist sa 7:4.

U drugom gemu drugog seta je Kecmanović spasao jednu brejk loptu, ali je od četvrtog osvojio četiri uzastopna i sa 6:2 izborio treći set.

Odlučujući period meča su teniseri otvorili sigurnim servis-gemovima, sve do petog kada je usledio niz od tri brejka, od toga su se dva računala na stranu srpskog tenisera.

Kecmanović je pri vođstvu od 4:3 uspeo da potvrdi brejk i da na kraju iskoristi prvu meč loptu, u desetom gemu.

Meč je trajao dva sata i 20 minuta, a u sledećoj rundi takmičenja Kecmanović će se sastati sa boljim iz duela Frensisa Tijafoa i Roberta Bautiste Aguta.

Be the first to comment on "MIOMIR NASTAVIO DA GAZI: Maestralni Kecmanović posle velike borbe nadigrao Zvereva!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*