VK PARTIZAN: Posebna zahvalnost gospodinu Vučiću! (FOTO)

Vlada Srbije je na inicijativu predsednika države Aleksandra Vučića odlučila da finansijski pomogne vaterpolo klubove u našoj zemlji, a među prvima koji se zahvalio je Partizan.

Iz najtrofejnijeg vaterpolo kolektiva u Srbiji, koji je inače u sudskom sporu sa opštinom Voždovac zbog vlasništva nad bazenom Banjica, poručili su da su uvek verovali u sistemsko rešenje za funkionisanje vaterpola u Srbiji.

Crno-beli su se zahvalili predsedniku Vaterpolo saveza Srbije Viktoru Jeleniću i posebno predsedniku Srbije.

– Posebnu zahvalnost VK Partizan izražava Predsedniku Republike Srbije gospodinu Aleksandru Vučiću i Vladi Republike Srbije jer je država i na ovaj način pokazala koliko želi i koliko može da učestvuje u što boljem funkcionisanju klubova. VK Partizan obećava da će zauzvrat dati sve od sebe kako bi se naša Srbija i dalje radovala ostvarenim rezultatima, navodi se u zahvalnici Partizana.

 

View this post on Instagram

 

VK Partizan je verovao da će se naći sistemsko rešenje za funkcionisanje vaterpolo sporta u Srbiji. Zahvaljujemo se VSS na čelu sa Viktorom Jelenicem koje odlicno razume probleme naseg sporta i koji je prvi uspeo da inicira početak sistemskog resavanja problema klubova. Posebnu zahvalnost VK Partizan izražava Predsedniku Republike Srbije gospodinu Aleksandru Vučiću i Vladi Republike Srbije jer je država i na ovaj način pokazala koliko želi i koliko može da učestvuje u što boljem funkcionisanju klubova. VK Partizan obećava da ce zauzvrat dati sve od sebe kako bi se naša Srbija i dalje radovala ostvarenim rezultatima! ⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️

A post shared by VK Partizan-SC Banjica (@office_waterpolopartizan) on

 

Be the first to comment on "VK PARTIZAN: Posebna zahvalnost gospodinu Vučiću! (FOTO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*