NA NOVOM ZADATKU: Saša Ilić dobio visoku funkciju u FSS!

FOTO: FK Partizan

Očekivalo se da legendarni kapiten Partizana Saša Ilić, po okončanju igračke karijere, preuzme neku od funkcija u Humskoj. Međutim, nova adresa Saše Ilića biće Terazije 35.

Ljudi iz FSS nameravaju da ponovo aktiviraju poziciju direktora mlađih selekcija, a u toj ulozi bi trebalo da vidimo čoveka koji je ostavio najveći trag u redovima crno-belih u ovom veku, piše u današnjem broju Sportski Žurnal.

Maja ove godine Saša Ilić je prekinuo blistavu karijeru, uokvirenu brojnim rekordima u redovima Partizana, ali se nije dogovorio sa čelnicima matičnog kluba oko novog posla. Žurnal tvrdi da će nekada sjajni vezista prihvatiti poziv sa Terazija 35.
„Ilić će u hijerarhiji FSS biti odmah iza Vladimira Matijaševića, a iznad Gorana Grkinića koji je od Gorana Vasilijevića preuzeo mesto koordinatora mlađih selekcija“, piše Sportski Žurnal.

Ako bude imenovan u FSS kao direktor mlađih selekcija Saša Ilić će imati pune ruke posle i još više problema. Mlađe selekcije se nisu proslavile u poslednje vreme. Mlada reprezentacija je doživela debakl na Prvenstvu Evrope u Italiji, omladinci i kadeti se nisu ni plasirali na završnu smotru najboljih timova Starog kontinenta.

Saša Ilić je prošao sve mlađe reprezentativne elekcije. Bio je učesnik Mundijala 2006. godine u Nemačkoj.

Be the first to comment on "NA NOVOM ZADATKU: Saša Ilić dobio visoku funkciju u FSS!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*