UEFA I CRVENO-BELIMA SKRATILA SPISAK: Zvezda može ponovo u Helsinki, ako ispadne od Danaca!

Ukoliko ne uspeju da eliminišu ekipu Kopenhagena u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, Crvenoj zvezdi sledi selidba u plej-of Lige Evrope gde ih čekaju ne toliko atraktivni rivali.

Ako kojim slučajem crveno-beli ne uspeju da prebrode šampiona Danske moraće da pokušaju da se Evrope domognu kroz plej-of drugog po jačini takmičenja na Starom kontinentu.

UEFA je skratila spisak potencijalnih protivnika koje će crveno-beli saznati u ponedeljak od 13.30 časova nakon žreba u Nionu.

Jasno je postalo da bi Zvezda mogla ponovo na okršaje sa Suduvom ili Helsinkije, ali će šampion Srbije svakako želeti da izbegne par prvaka Litvanije i Makabija iz Tel Aviva, kao i boljeg iz duela AIK-a i Šerifa. Čini se da bi sa ostalim rivalima bili i više nego srećni.

Spisak potencijalnih rivala je sledeći:

Makabi Tel Aviv – Suduva

Ararat – Saburtalo

Riga – Helsinki

Dudelanž – Nome Kalju

Šerif – AIK

Takođe, 5. avgusta će biti održan i žreb za Ligu šampiona, a poznato je da će Crvena zvezda, ukoliko pobedi Dance, igrati protiv jedne od sledećih ekipa:

Jang Bojs

APOEL – Karabag

Slavija Prag

Maribor – Rozenborg

Be the first to comment on "UEFA I CRVENO-BELIMA SKRATILA SPISAK: Zvezda može ponovo u Helsinki, ako ispadne od Danaca!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*