PRIJAVA PROTIV CRNO-BELIH: Partizan pred kaznom od strane Disciplinske komisije FSS!

grobari-partizan-skenderbeg-skenderbeu-pfc-navijaci-huligani-europa-league-Partizanovi stranci
FOTO: Sport Extra

Direktor Zajednice Superlige Vladimir Bulatović otkrio je da će protiv Partizana biti pokrenuta redovna prijava delegata već posle prvog kola nove sezone. Puleni Sava Miloševića su slavili minimalnim rezultatom na gostovanju Inđiji, ali je ta utakmica bila prekinuta na sedam minuta zbog transparenta gostujućih navijača.

Takođe, pre tog prekida u drugom poluvremenu, utakmica je na kratko bila prekinuta i u prvom delu kada su navijači Partizana uleteli na teren, a morala je da reaguje žandarmerija.

– Zbog upada navijača na teren stadiona u Inđiji, kao i za sporne parole koje su se pojavile na tribinama, ide redovna prijava delegata meča Zajedinici Superlige, koju mi dalje prosleđujemo Disciplinskoj komisiji FSS. Na konto njihove procene se pokreće postupak, a zatim i donose dalje odluke – rekao je Vladimir Bulatović za Telegraf.

Navijači crno-belih su uputili pretnju sudijskoj organizaciji.

– Poslednje upozorenje Zvezdinim sudijama – pisalo je na transparentu navijača Partizana, a sudija Srđan Jovanović je prekinuo utakmicu na sedam minuta dok nije sklonjen.

1 Comment on "PRIJAVA PROTIV CRNO-BELIH: Partizan pred kaznom od strane Disciplinske komisije FSS!"

  1. ЗАоми али је тацно .Колико пенала је добила Звезда колко је било смјивих или непостојечких….иста је та…има још много одлука за кој је добила Звезда као непостојечи гол….Зашто се Звезда противи ВАР а веч постои и лиги су знатно сиромаснији од Супер лиге Србије….

Leave a comment

Your email address will not be published.


*