OPET IM PRAVE PROBLEME: Kinezi otimaju Degeneka od Zvezde!

FOTO: FK Crvena zvezda

Kineski klub Đangsu bio je nadomak dogovora sa Crvenom zvezdom oko transfera Milana Pavkova, ali su se stvari u poslednjem momentu zakomplikovale. Međutim, isti klub sada želi da preotme crveno-belima Miloša Degeneka.

Odlični štoper nalazi se na raskrsnici između povratka u Crvenu zvezdu i odlaska u Kinu. Đangsu, klub koji je prošle godine kupio Ričmonda Boaćija od crveno-belih mogao bi sada da im preotme veliko pojačanje, saznaje „Mozzartsport“.

Kineski klub je pokazao spremnost da angažuje Miloša Degeneka na jednogodišnju pozajmicu i ispuni sve uslove Al Hilala. To je usporilo pregovore  između crveno-belih i velikana iz Rijada, ali na Marakani su i dalje optimisti. I veruju da će do kraja sledeće sedmice uspeti da finiširaju transfer reprezentativca Australije i sa njim dočekati treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Naravno, ako pre toga eliminišu Helsinki.

Isti izvor navodi da su tokom subote crveno-beli razmenjivali mejlove sa Al Hilalom, kako bi utanačili detalj jednogodišnje pozajmice. Junak iz Salcburga je pristao da mu plata bude umanjena za četvrtinu, crveno-beli su spremni da mu daju 35.000 evra mesčeno. Ostatak bi trebalo da pokrije Al Hilal. Dobra stvar za crveno-bele je što novi trener kluba iz Rijada Razvan Lučesku ne računa na Degeneka, pa će Degenek vrlo brzo pronaći novu sredinu.

Be the first to comment on "OPET IM PRAVE PROBLEME: Kinezi otimaju Degeneka od Zvezde!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*