STALI VEĆ NA PRVOM KORAKU: Ispao Ludogorec!

Fudbaleri Ludogoreca eliminisani su već u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Bugarski šampion je poražen i u revanš meču od Ferencvaroša. Mađari su ovog puta slavili sa 3:2, pa su sa ukupnim rezultatom 5:3 prošli u naredno kolo.

Iako se očekivalo da će Ludogorec uspeti na svom terenu da anulira prednost rivala, desilo se potpuno suprotno. Ferencvaroš je posle 21. minuta igre vodio sa 2:0 golovima Karatina i Skvarke.

Bugarima je u tom trenutku za prolazak u naredno kolo trebalo čak četiri gola. Uspeo je Ludogorec da smanji preko Terzijeva već u 24. minutu. Do kraja poluvremena mogao je domaćin i do izjednačenja, ali je poljski napadač Švircok promašio penal.

Nesuđeno pojačanje Partizana Tokmak Nguen je odmah na startu drugih 45 minuta postigao treći gol za Ferencvaroš i tako rešio sve dileme oko pobednika dvomeča. Ludogorec je do kraja meča jedino uspeo da ublaži poraz autogolom Hajstera, a nedugo posle toga bugarski tim je ostao sa igračem manje nakon što je Moci dobio direktan crveni karton.

Ekipu Ferencvaroša u narednom kolu kvalifikacija očekuje dvomeč sa ekipom Valete, te se očekuje da će mađarski šampion bez većih problema proći i u treću rundu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Be the first to comment on "STALI VEĆ NA PRVOM KORAKU: Ispao Ludogorec!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*