SKANDALOZNO PONAŠANJE: Za prištinske medije Novak kao da ne postoji!

AP/PHOTO

Novak Đoković je osvojio petu titulu na Vimbldonu posle spektakularne pobede nad Rodžerom Federerom u veliku finalu. U pohvalama na račun srpskog tenisera utrkivali su se mediji širom sveta, osim šiptarskih sa Kosova i Metohije. Za njih Đoković kao da ne postoji.

Šiptarski mediji su se potrudili da maksimalno izignorišu finale Vimbldona i to samo zato što ga je osvojio teniser iz Srbije. Kompleksi, bolest ili nešto treće, sami prosudite.

Telegrafi je pomenuo finale Vimbldona. Ali, za njih vest nije da je Novak pobedio i to pošto je spasao dve meč lopte, nego da je Rodžer izgubio.

– Uprkos fantastičnoj igri, Federer nije uspeo da osvoi Vimbldon – naslov je na pomenutom portalu.

„Koha“ je samo jednu kratku vest posvetila svetskom spektaklu. Očigledno im je smetala činjenica da je trofej pripao Srbinu.

Za portal „Indeksonline.net“ muško finale u singlu na Vimbldonu se nije odigralo. Poslednja vest iz tenisa, koja je njima bila zanimljiva, je finale muškog dubla.

„Lajmi.net“ je jedan od retkih portala koji su preneli vest o pobedi Đokovića.

– Neverovatna  pobeda srpskog tenisera protiv Federera u finalu Vimbldona je možda ključna u borbi za rekord po broju grend slem titula – piše „Lajmi“.

Ostale medije ne vredi ni pominjati, jer su u istom maniru ispratili finale Vimbldona, kao da se nije igralo. Portal „Kosova.info“ ignorisao je Novaka, kao i Zeri, Zhurnal i mnogi drugi.

1 Comment on "SKANDALOZNO PONAŠANJE: Za prištinske medije Novak kao da ne postoji!"

  1. Oni su pametni, a vi ste idioti. Zato vi komentarišete svaki put kada je Tači isao u WC. Umesto da mi njih stavimo na „ignor“ oni nama pokazuju kako se ponašaju dostojanstveni.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*