LALATOVIĆ: Država je mnogo godina pomagala Partizanu, želela je da uništi Zvezdu i Vojvodinu!

Lalatović i MiloševićFOTO: FK Partizan

Trener Vojvodine Nenad Lalatović dao je jedan zanimljiv intervju za klupski sajt u kom je odgovarao na pitanja navijača novosadskog kluba!

A jedno od njih je bilo to da li je u redu da država pomaže Crvenoj zvezdi. Međutim, Lalatović se očigledno nije složio s tim konstatacijom.

– Ne znam da država pomaže Crvenoj zvezdi, ali znam da je ranije mnogo godina pomagala Partizanu. Pre sedam-osam godina, hteli su da unište i Crvenu zvezdu, i Vojvodinu i sve što je crveno-belo, ali nisu uspeli. Crvena zvezda sigurno ima veliki budžet i u ovom trenutku ima najbolji tim u ligi, te unapred mogu da kažem da će osvojiti treću titulu zaredom, jer to se vidi po kvalitetu tima, organizaciji i svemu ostalom. Ipak, apsolutno se ne slažem sa tim da Crvenoj zvezdi pomaže država – rekao je Lalatović.

Jedno od pitanja je bilo i to da li bi na zimu eventualno ponovo preuzeo Zvezdu.

– Moja velika želja je da više uopšte ne radim u srpskom fudbalu, odnosno da posle Vojvodine odem u inostranstvo. Dokle god ne odem preko, bio bih jako srećan i ponosan da budem u Vojvodini, jer jako volim Novi Sad kao grad i publika mi je ovde do sada uvek bila naklonjena. Njenu naklonost ponovo treba da zaslužim i nadam se da ću u tome uspeti.

PROČITAJTE JOŠ:  ODBIO TOTENHEM, ZBOG DRUGOG VELIKANA: Stevanović otkrio gde nastavlja karijeru (FOTO)

O Aleksandru Vučiću i svemu onome što je ranije izgovorio, Lalatović je rekao:

Komentari na "LALATOVIĆ: Država je mnogo godina pomagala Partizanu, želela je da uništi Zvezdu i Vojvodinu!"

Ostavite vaš komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.


*