NOVAK O SRAMNIM NAPADIMA BRITANSKIH NOVINARA: Šta god da kažem, biće izvučeno iz konteksta!

Novak Đoković objasnio je zašto više neće pričati o političkim temama dok traje Vimbldon.

Najbolji teniser sveta je u intervjuu za „Sport klub“, posle pobede nad Hubertom Hurkačom, rekao da mu to nije potrebno u ovom trenutku.

„Šta god da kažem, to će se odužiti… verovatno će biti i izvučeno iz konteksta. Prosto mi nije sada to potrebno kako dublje zalazim u turnir. Odgovarao sam i ukazivao sam im poštovanje na svako političko pitanje u tri-četiri konferencije koliko sam imao do sada ovde“, rekao je Đoković.

Srpski teniser je pre nekoliko dana izjavio da voli da priča o temama koje nisu samo „forhend-bekhend“, ali isto tako sada nije vreme za to.

„Znam da oni hoće i dalje da diskutuju o tome i prosto osećaju da je to šansa da se piše o nečemu drugom, ali sam to ostavio za posle turnira“, kazao je srpski teniser.

Britanske i američke novinare najviše zanima Džastin Gimelstob, nekadašnji predstavnik igrača u ATP, koji je smenjen s tog mesta jer je optužen da je kriv za fizički napad na prijatelja i njegovu suprugu.

Gimelstob je potom podneo kontratužbu, proces na sudu i dalje traje i ovo je veoma pipljiva tema, pošto su Đoković i Gimelstob bliski saradnici i najbolji teniser sveta ima samo lepe reči za njega.

Dobro je što je Novak zatvorio ovu temu na Vimbldonu i sačekaćemo kraj turnira i vreme posle toga da vidimo njegov stav.

Be the first to comment on "NOVAK O SRAMNIM NAPADIMA BRITANSKIH NOVINARA: Šta god da kažem, biće izvučeno iz konteksta!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*