KRAJ: Partizan doveo Sadika, poznato i koliko će ga to koštati!

Čekali su, čekali, čekali i na kraju dočekali – Umar Sadik stigao je u Beograd kako bi kompletirao transfer u Partizan!

Posle dosta vaganja i razmatranja svih opcija na tržištu, Partizan je odabrao golgetera za novu sezonu, a to će biti mladi napadač Rome. Sadik je danas sleteo u Beograd, posle čega je obavio potrebne medicinske preglede, a već u sredu ujutru krenuće put Slovenije, gde će se priključiti novim saigračima i staviti na raspolaganje Savi Miloševiću.

Umar Sadik u Partizan dolazi na jednogodišnju pozajmicu za koju će iskeširati 100.000 evra. U dogovoru sa rimskom Vučicom ubačena je i klauzula po kojoj Parni valjak ima da otkupi Nigerijca po ceni od 1.600.000 evra. To znači da su ispunjeni gotovo svi uslovi da Rikardo Gomeš napusti Humsku 1 i preseli se u Al Hilal koji privodi kraju pregovore i zaključava transfer vredan nešto više od 5.500.000 evra.

Sadik je zvanično postao Romin igrač leta 2016. godine pošto je odradio jednogodišnju pozajmicu iz Specije, koja je na momku iz Kadune zaradila 2.000.000 evra. Od tada Sadik je na bio na pozajmicama u Bolonji, Torinu, NAC Bredi i Glazgov Rendžersu, a prošlu polusezonu proveo je u Peruđi gde je na 18 utakmica postigao tri gola.

Be the first to comment on "KRAJ: Partizan doveo Sadika, poznato i koliko će ga to koštati!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*