NEMA ILIEVA, ALI IMA BOMBI: Partizan vraća ljubimca „grobara“ ovog leta!

FOTO: FK Partizan

Biće vatreno u Humskoj ako se obistini prva želja rukovodstva Partizana u letnjem prelaznom roku! Nakon što su ugovore sa crno-belima potpisali Lutovac i Dinga, treće pojačanje osvajača Kupa Srbije trebalo bi da postane brazilac Leonardo!

Brazilac je u ovom trenutku prva opcija u napadu Partizana i pregovori sa njim i njegovim agentom su u dubokoj fazi, a pominje se i veliki novac koji bi sledovao brazilskom fudbaleru.

Tim iz Abu Dabija i Brazilac su “zategli” odnose na kraju sezone sezone, pa napadač u poslednja tri meča uopšte nije bio u konkurenciji za sastav tima, već je otputovao u domovinu i izvesno će raskinuti ugovor.

Partizan je započeo pregovore za koje će biti potrebno i mnogo živaca zbog čudne naravi fudbalera.

Crno-beli imaju jasan plan, koji je predočen i Leonardu: učiniće sve da se tokom leta oslobode svih stranaca koji trenutno brane boje kluba i dobar deo novca usmere ka Leonardu.

Leonardo je u Partizanu proveo godinu dana, odigrao je trideset i četiri utakmice na kojima je postigao 24 gola. Bio je član generacije Marka Nikolića koja je u sezoni 2016/2017 osvojila duplu krunu.

Te sezone je zajedno sa Urošem Đurđevićem podelio prvo mesto na listi strelaca u prvenstvu sa 24 pogotka, a bio je i u idealnom timu sezone.

Be the first to comment on "NEMA ILIEVA, ALI IMA BOMBI: Partizan vraća ljubimca „grobara“ ovog leta!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*