U HUMSKOJ NE MIRUJU: Partizan završio još jedno pojačanje!

FOTO: FK Partizan

Partizan je u jednom danu završio i drugo pojačanje. Crno-beli su dogovorili lične uslove sa kapitenom Rada i mladim reprezentativcem Srbije Aleksandrom Lutovcem. U Humsku bi trebalo da dođe kao slobodan igrač budući da je podneo zahtev za raskid ugovora sa banjičkim klubom.

Kako saznaje Telegraf, Lutovac se još pre nekoliko meseci dogovorio sa Partizanom, a bez obzira na što mu sa Radom ističe ugovor u decembru, realno je očekivati da posle odluke Arbitražne komisije Fudbalskog saveza Srbije u Humsku dođe besplatno.

Ukoliko bi se otklonila i ova prepreka, Partizan bi tako došao do drugog pojačanja bez dinara obeštećenja, pošto je u ponedeljak uveče najavljeno da bi na taj način u redove četvorostrukog uzastopnog osvajača Kupa stigao i defanzivac Urala Dominik Dinga.

Lutovac (22) je prošao čitavu omladinsku školu Rada, a za prvi tim je debitovao na leto 2015. godine, uz to je i dugogodišnji član mlađih reprezentativnih selekcija.

Upravo je on jesenas u baražu protiv Rusije golom u finišu meča obezbedio učešće mladoj reprezentaciji Srbije na Evropskom prvenstvu u Italiji ovoga leta.

Be the first to comment on "U HUMSKOJ NE MIRUJU: Partizan završio još jedno pojačanje!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*