ATIPIČNO ZA CRNO-BELE: Trinkijeri otkrio zašto je Partizan šutnuo 40 trojki protiv Novog Pazara!

Košarkaši Partizana upisali su i devetu pobedu u Superligi nakon što su savladali Novi Pazar na svom terenu. Crno-beli su na ovom meču imali veliki broj šuteva za tri poena što je atipično za ekipe koje vodi Andrea Trinkijeri.

Italijanski stručnjak je to objasnio time što je gostujući tim „parkirao autobus“ ispred reketa, pa su crno-beli bili prinuđeni da šutnu čak 40 trojki.

– Nećemo nikada šutirati 40 trojki, ali danas je bio autobus u reketu, moralo je tako. Čeka nas jos jedna utakmica, pa plej-of gde će biti potpuno drugačije – rekao je trener Partizana po završetku meča.

Kako je ocenio. njegovi prvotimci su možda izledali najlošije u nedelju uveče gledano iz ugla početka takmičenja.

– Imali smo dve do tri fizički dobre utakmice. Danas je možda najgora bila, jer smo se prebrzo opustili. Jako smo dobro krenuli, a onda kada sam menjao petorke spustio se ritam u odbrani, što nas je koštalo duela u kojem smo mogli više da uživamo – naveo je Trinkijeri.

On je posebno pohvalio igru Ognjena Jaramza, koji je uz Vanju Marinkovića postigao 13 poena.

– Ekipa je dobro radila u poslednjih 15 dana, što se vidi po igri Jaramaza, po tome kako lopta ide… bekovi su dosta pomogli, bilo nas je sramota koliko smo bili sami – zaključio je Trinkijeri.

Partizan posle trijumfa protiv OKK Novog Pazara ima skor od devet pobeda iz isto toliko mečeva i već sada se zna da će se u polufinalu sastati sa FMP-om.

Be the first to comment on "ATIPIČNO ZA CRNO-BELE: Trinkijeri otkrio zašto je Partizan šutnuo 40 trojki protiv Novog Pazara!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*