KAPITEN KAPITENU: Veličković poslao poruku Saši Iliću i pozvao sve „grobare“ u Humsku!

novica-velickovic-partizan-kk-belgrade-beograd

Kapiten Partizana, Saša Ilić igra poslednji meč na stadionu u Humskoj. Legenda crno-belih će se oprostiti od domaće publike protiv Proletera, a kapiten košarkaške sekcije crno-belih Novica Veličković imao je jasnu poruku za Ilića i navijače Partizana.

– Ja stvarno planiram da dođem. Em što smo prijatelji, em što je on neko ko prkosi godinama, 1996. je debitovao, mnogo je to godina… On je stvarno… Znate, sve je manje idola, sve je manje ljudi koji se zadržavaju u svojim matičnim klubovima, tako da je on po mnogo stvari bitan po Partizan. Zato mora da se ispoštuje. Za Saletovu poslednju utakmicu u karijeri trebalo svi da se pojave, da se oda priznanje čoveku koji ima 700, 800 utakmica za naš klub – rekao je Veličković za „Telegraf“.

Novica je imao poruku za Ilića.

– Bila mi je bila čast što sam ga, kao prvo, upoznao. Nas je manje-više društvo upoznalo, spojio nas je i sam Partizan. Meni je stvarno bila čast da ga upoznam. Kad je on počinjao, ja sam imao deset godina. Sada, eto, posle 22 godine, ja kao kapiten košarkaške sekcije mogu da mu odam priznanje i da mu se zahvalim za sve što je uradio za fudbalski klub i za sam brend kao što je Partizan. On je za mene ikona fudbalskog kluba. To je to – srećno u penziji – zaključio je Novica.

Be the first to comment on "KAPITEN KAPITENU: Veličković poslao poruku Saši Iliću i pozvao sve „grobare“ u Humsku!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*