NOVAK IGRA ATOMSKI TENIS: Đoković se poigravao sa Kolšrajberom i zakazao dvoboj sa Del Potrom!

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Rimu, pošto je u dva seta savladao Filipa Kolšrajbera.

Srpski teniser odigrao je veoma dobar meč i za samo 63 minuta došao do drugog trijumfa u jednom danu – 6:3, 6:0.

Prvi reket sveta ranije u toku dana pobedio je Denisa Šapovalova, a kako je u sredu padala kiša, morao je ponovo na teren nekoliko sati kasnije.

Đoković će u četvrtfinalu Mastersa u Rimu igrati protiv Huana Martina del Potra. Argentinac je u dva seta pobedio talentovanog Norvežanina Kaspera Ruda.

Novak nije želeo mnogo da provede na terenu što mu je i uspelo. Srpski teniser odigrao je furiozan meč i niti jednom se nije postavljalo pitanje pobednika.

Najbolji teniser planete u oba seta uspeo je da napravi brejk na startu. Nemac se najbolje držao sredinom prvog seta kada je pružio dobar otpor Đokoviću.

Ipak, Novak je imao brejk prednosti što mu je bilo dovoljno da rezultatom 6-3 dođe do vođstva u setovima.

Tokom drugog perioda igre postojao je samo jedan teniser. U prva tri odigrana gema Đoković je napravio dva brejka, a Kolšrajber je osvojio samo jedan poen.

Nemac je imao tri brejk lopte u četvrtom gemu, međutim Đoković ih je spasao i tako potvrdio dominaciju. Novak je ovim gemom i stavio tačku na meč.

B92

Be the first to comment on "NOVAK IGRA ATOMSKI TENIS: Đoković se poigravao sa Kolšrajberom i zakazao dvoboj sa Del Potrom!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*