VULETIĆ GRMI: Pripadnici Zvezdine džamahirije, smrt će vas kazniti!

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić nije mogao da se pomiri sa odlukom da se Crvenoj zvezdi prizna titula iz 1946. godine pa je nakon potvrde na skupštini FSS ponovo grmeo na čelnike crveno-belih.

Ovog utorka Zvezdi je priznata i na skupštini Fudbalskog saveza Srbije zvanično priznata titula prvaka države iz 1946. godine. Od 59 delegata 44 glasalo je za, šest je bilo protiv, a predsednik FSS Slaviša Kokeza bio je uzdržan.

“Telegraf” saznaje da su protiv dodeljivanja titule Crvenoj zvezdi glasali Miloš Vazura, Nenad Bjeković, Savo Milošević, Tomislav Karadžić, Vladimir Đilas i Miloš Mitrović.

Nije dugo trebalo potpredsedniku Partizana Vladimiru Vuletiću da se oglasi nakon odluke i kaže šta misli o “večitom” rivalu.

PROČITAJTE JOŠ:  ORI SE PESMA NA BANJICI: Ovako fudbaleri Zvezde slave titulu (VIDEO)

– Pripadnicima Zvezdine džamahirije, sledbenicima doktorovog provizorijuma, nastavljačima hrvatske nogometne stoljetne povijesti, zvezdasrpskom svekolikom pučanstvu poručujem rečima velikog Slobe Novakovića: Kradi i živi, živi i kradi, kad možeš – ćorni, gde možeš – mazni. Kradite, kradite još dok ste mladi, dok smrt ne dođe da vas kazni – poručio je u svom stilu potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić.

Komentari na "VULETIĆ GRMI: Pripadnici Zvezdine džamahirije, smrt će vas kazniti!"

Ostavite vaš komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.


*