Bizarni preokret: Gagić i Partizan, ipak, ne plaćaju kaznu zbog patika!

Današnje zvanično saopštenje Košarkaške lige Srbije, potpisano od strane direktora Leona Deleona, imalo je niz stavki, opomena i mera koje su ukazale na nepravilnosti i kršenje pravilnika takmičenja.

Među njima posebno se istakao sledeći paragraf:

– KK PARTIZAN, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 6.000 dinara zato što je jedan igrač nosio dve različite patike, shodno čl. 61 G) 16 Propozicija takmičenja – stajalo je u dopisu.

Partizan kažnjen sa 6.000 dinara zato što je Gagić nosio različite patike

Pošto se saopštenje odnosilo na dešavanja iz drugog kola Superlige, jasno je da je „igrač Partizana“ te patike nosio u utakmici protiv Tamiša. Ubrzo je misterija razrešena i preko dostupnih fotografija na agencijama otkiveno je da je „krivac“ Đorđe Gagić. Ono što očigledno niko u KLS, pa ni direktor Leon Deleon u prvi mah nisu shvatili jeste da su centra Partizana kaznili zato što je promovisao jednakost među ljudima.

Naime, Đorđe Gagić je protiv Tamiša nosio Najki patike dizajnirane po potpisu Lebrona Džejmsa s nazivom „Lebron Equality“. Kako je istaknuto u zvaničnom opisu pomenutog modela, ova serija patika napravljena je tako da svaka bude drugačije boje, jedna crna, a druga bela, kako bi se promovisale ljudske vrednosti, odnosno da svako, bez obzira na boju kože, može da ustane i slobodno kaže ono što misli.

 

Be the first to comment on "Bizarni preokret: Gagić i Partizan, ipak, ne plaćaju kaznu zbog patika!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*