PROSTO GA OBOŽAVA: Medvedev nahvalio Novaka!

Ruski teniser Danil Medvedev ima samo reči hvale za najboljeg igrača sveta Novaka Đokovića.

Rus je izjavio da Novak nije teška osoba, kakvom se predstavlja u javnosti.

– Mnogi misle da je on veoma ‘teška’ osoba, ali to nije tačno. Meni je on zabavan. Ima čvrst stav prema svom timu, a takav je bio i kada je bio mlađi. Ali, ljudi koji imaju visoke ciljeve se tako ponašaju. To bi i trebalo da bude tako. Priča se i da se Lejton Hjuit prodrao ‘Come on’ Rodžeru Federeru u lice – poručio je Medvedev.

On se prisetio trenutka kada se probudio pre zore kako bi sparingovao protiv Đokovića.

– Bio je to ‘meč taj-brejk’. On najverovatnije nije igrao punom snagom, tako da ko zna… Probudio sam se u 4:50 da bih trenirao sa njim po prvi put. Onda sam otišao na Fjučrs u Minsku, a on u Kanadu – podsetio je Medvedev.Rus je tokom boravka u Monte Karlu imao priliku da se oproba u Đokovićevom restoranu, ali sebe još ne vidi u ugostiteljskim vodama.

– Voleo bih to, ali trenutno nemam dovoljno resursa. Tenis vam traži mnogo vremena i nema ga dovoljno za druge stvari. Kada napunite 30 godina i krenete da manje trenirate, onda se možda otvori prilika za tako nešto – rekao je Medvedev.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

Be the first to comment on "PROSTO GA OBOŽAVA: Medvedev nahvalio Novaka!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*