SAOPŠTENJE PARTIZANA: Brutalna pljačka u Nišu u režiji provalnika Nikolića!

Vladimir Vuletić

Fudbaleri Partizana poraženi su na gostovanju Radničkom sa 3:1.

Crno-beli su vodili na Čairu golom Ivanovića, ali su Nišlije ubrzo stigle do preokreta.

Domaćin je drugi gol postigao iz očiglednog ofsajda, ali su arbitri ostali nemi. Posle utakmice trener crno-belih Savo Miliošević indirektno je imao šta da poruči arbitrima, a sada su se saopštenjem oglasili i čelnici Partizana.

Saopštenje prenosimo u celosti.

– Večeras se u Nišu obreo provalnik. Čovek loših namera. Čovek poslat sa samo jednim zadatkom – uniziti fudbalsku igru i promovisati sebe u neslavnu zvezdu večeri.

Provalnik, izvesni Bojan Nikolić, je vešto posmatrao svoj plen. Misao da se nađe u društvu odabranih, koji u ovoj sezoni siluju FK Partizan svojim bezumnim i podmuklim odlukama, obuzimala ga je i pomućivala ono što svaki sudija mora da ima na umu: on mora biti simbol pravičnosti i poštenja. Tek što je Partizan poveo i kapitalizovao znatno sigurniju i ofanzivniju igru u polju tokom većeg dela prvog poluvremena, provalnik je zaključio da mora energičnije izvršiti svoj deo posla.

Bojan Nikolić je, perfidno, dosudio prekršaj nakon isteka produžetka u prvom poluvremenu, pri vođstvu Partizana od 1:0, kao da želeo da odbije bilo kakvu primisao savesti i morala. Naredba pomoćnom linijskom sudiji, koji je zastavicom signalizirao ofsjad poziciju, da zastavicu spusti i prizna vodeći gol Radničkog iz Niša, na početku drugog poluvremena, potpis je razbojnika Nikolića nad jednom od najbrutalnijih sudijskih krađa na stadionu kraj Nišave.

Da li je na ovu razliku u kvalitetu terena mislio trener niškog Radničkog, Nenad Lalatović, govoreći da nije isti teren u Beogradu i Nišu, da li je omiljeni i od milošte u Nišu zvani „Boki“ večeras izvršio pokaznu vežbu kako se valja obračunati sa Partizanom i u revanš utakmici polufinala Kupa Srbije?

Pljačka je teško delo. A umišljajna pljačka noću, pištaljkom, delo kojim se pod pod hitno mora pozabaviti Fudbalski savez Srbije, njegovi disciplinski organi i društvo u celini. Najoštrije zahtevamo adkevatnu kaznu za počinjeno nedelo, jer je Bojan Nikolić samo simbol vrha ledenog brega beščašća, nemorala, urote i agresivnog specijalnog rata protiv našeg kluba – stoji u saopštenju srpskog velikana.

Be the first to comment on "SAOPŠTENJE PARTIZANA: Brutalna pljačka u Nišu u režiji provalnika Nikolića!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*