I TO SE DESILO: Čuka posle velikog preokreta srušila do sada nepobedivu Zvezdu!

Veljko Simić
FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Čukaričkog napravili su veliko iznenađenje savladavši Crvenu zvezdu sa 3:2 u okviru plej-ofa Superlige Srbije.

Početak meča na Banovom Brdu nije nagoveštavao da ćemo videti veliku senzaciju u režiji domaće ekipe. Crveno-beli su nastavili sa sjajnim ritmom i poveli već u 7. minutu, kada je Marko Marin realizovao dobru akciju gostujuće ekipe.

Nastavili su izabranici Vladana Milojevića da pritiskaju rivala, a priliku za novi pogodak dobili su u 19. minutu nakon što je Aleksa Vukanović oboren u kaznenom prostoru. Loptu je na belu tačku postavio El Fardu Ben i preciznim udarcem savladao Nemanju Stevanovića za 2:0.

Činilo se tada da će to biti nova rutinska pobeda za aktuelnog šampiona Srbije, međutim nadu domaćima vratio je Ognjen Mudrinski pogotkom glavom u 22. minutu. Od tog trenutka Čukarički je zaigrao agresivnije, a nagrada za to stigla je u 38. minutu, kada je vezista Luka Stojanović postigao prelep pogodak sa ivice šesnaesterca za 2:2.

Ognjen Mudrinski ponovo je bio strelac u 67. minutu za potpuni preokret. Nekadašnji igrač Crvene zvezde postigao je svoj 14. ligaški gol ove sezone i na taj način doneo veoma važnu pobedu svom timu.

Vladan Milojević je u nastavku ubacivanjem Erika Jirke i Miloša Vulića pokušao da razmrda ekipu. Zvezda je imala nekoliko dobrih prilika do kraja, ali je Stevanović uspeo da sačuva svoju mrežu.

Be the first to comment on "I TO SE DESILO: Čuka posle velikog preokreta srušila do sada nepobedivu Zvezdu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*