U HUMSKOJ SE HVATAJU ZA GLAVU: Omraženi arbitar sudi derbi Radnički Partizan!

FOTO: FK Partizan

Sudijska komisija FSS odlučila je da na derbi meču drugog kola plej-ofa Superlige između Radničkog i Partizana pravdu deli Bojan Nikolić.

Ova odluka neće se svideti klubu iz Humske, jer Nikolića pamte samo po lošem. I to ne samo ove sezone, već i prethodnih, zbog čega cele prošle sezone nije nijednom delegiran da sudi na utakmicama Partizana zbog brojnih previda u prošlosti.

Što se tiče, konkretno, ovog šampionata sve je počelo od Partizanovog gostovanja Proleteru, kada je žestoko oštetio crno-bele. Prvo nije dosudio penal Beograđanima, a zatim je svirao jedanaesterac za domaćina, koji je Stojković sjajno odbranio.

Na meču Zemun – Zvezda je bio četvrti sudija, pa je u finišu ušao na teren umesto povređenog kolege i oštetio tim iz Gornje varoši. Nikolić je bio centralna figura i na meču Čukarički – Partizan na Banovom brdu kada je propustio da svira kazneni udarac za crno-bele.

Nikolić je Radničkom u Nišu sudio dva puta ove sezone i oba puta je Lalatovićev tim upisao lagana tri boda.

Nadamo se da će meč na Čairu biti pravi spektakl i da arbitri neće imati glavnu ulogu na terenu, već fudbaleri oba tima.

Be the first to comment on "U HUMSKOJ SE HVATAJU ZA GLAVU: Omraženi arbitar sudi derbi Radnički Partizan!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*