ABA LIGA ŽESTOKO KAZNILA BUDUĆNOST!

Veliki udarac za Budućnost pred četvrti meč finalne serije ABA lige protiv Crvene zvezde. ABA liga je zbog loše organizacije meča sa srpskim šampionom kaznila Podgoričane zatvaranjem sedišta na nivou samog terena, ali i naredna tri reda svake tribine.

Čelnici lige reagovali su nakon sramotnog ponašanja domaće publike u trećoj utakmici koju je domaći tim rešio u svoju korist i tako produžio finalnu seriju.

Košarkaši Crvene zvezde su se od početka do kraja meča bili na meti besnih pristalica Budućnosti, a pored vređanja sa tribina, ubačenih predmeta i pogrdnih pesama, došlo je i do nereda iza klupe crveno-belih.

Tom prilikom jedan od predmeta pogodio je u glavu člana uprave Zvezde Branislava Baćevića koji je krvave glave napustio halu, dok je Saša Vlaisavljević pogođen u ruku i nogu.

– Prema odluci disciplinskog ABA lige Saše Pavličića Budućnost je u obavezi da za večerašnji meč ukine sva mesta oko terena i isprazni prva tri reda na tribinama, a sve zbog loše organizacije treće finalne utakmice plej-ofa – stoji u saopštenju ABA lige.

Četvrta utakmica između Budućnosti i Crvene zvezde na programu je večeras od 19 časova. Eventualna majstorica bila bi odigrana u ponedeljak u Beogradu.

 

Be the first to comment on "ABA LIGA ŽESTOKO KAZNILA BUDUĆNOST!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*