VAZURA DONEO SJAJNE VESTI ZA NAVIJAČE PARTIZANA!

Fudbalski klub Partizan dobio je juče licencu, što znači da će naredne sezone moći da učestvuje u svim evropskim takmičenjima.

To je za Kurir potvrdio i generalni direktor Miloš Vazura, koji je istakao da puno znači za klub.

– Lepa vest za Partizan, a to je da smo juče dobili licencu da možemo bez problema da učestvujemo u evropskim takmičenjima. Puno su nam pomogli sponzori, sa kojim smo potpisali ugovore. Nekim bivšim igračima smo isplatili, sa nekima smo uspeli da uradimo reprogram duga i svi oni su nam pomogli kako bi mogli da dobijemo licencu, što puno znači za finansije kluba – kazao je Vazura za Kurir.

Kurir

2 Comments on "VAZURA DONEO SJAJNE VESTI ZA NAVIJAČE PARTIZANA!"

  1. Zile Damnjanovic | 19/04/2019 at 12:23 | Одговори

    Jel to znaci da mozemo i u lugu sampiona ?. Dosta vise zajebavanja , kupite svoje pinkle i pustite da klub preuzmu bivse legende Partizana . I sto pre ukinuti privilegije i rasterati tu bagru koja sebe naziva navijacima i sede na stadionu a utakmicu uopste ne GLEDAJU .

  2. И тако сваке године „Јово наново“!? Докле бре? Како вам се више није смучило то просјачење, мољакање да нам неко опрости дуг, да се пролонгира неки дуг? Има ли у клубу неки домаћин,који ће домаћински да води клуб, да води рачуна о сваком динару?

Leave a comment

Your email address will not be published.


*