GDE ĆE KAPITEN SRBIJE: Kolarov na raskrsnici, bira između Partizana i FSS!

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov bliži se poslednjoj godini ugovora sa Romom, a pošto mu se kraj karijere polako bliži, došlo je vreme da planira i korake nakon odlaska iz Rima.

Ukoliko bi se pad odlučio da stavi tačku na fudbalsku karijeru u Romi, onda bi u Humsku došao na neko od rukovodećih mesta, a ne isključuje se da mu adresa budu i Terazije, odnosno neko od mesta u Fudbalskom savezu Srbije.

PROČITAJTE JOŠ:  UEFA RADI DO KASNO U NOĆ: Poznati Partizanovi potencijalni protivnici u drugom kolu kvalifikacija za LE!

Podsetimo, Kolarov je u prošlosti prilično pomogao Partizanu, jer je zahvaljujući njegovom posredovanju sa menadžerom Serđom Bertijem klub iz Beograda izbegao izbacivanje iz evropskih klupskih takmičenja.

Partizan je ostao dužan 250.000 evra za transfer Stefana Savića u Mančester Siti i italijanski fudbalski agent se obratio FIFA za naplatu svojih potraživanja. Kolarov je u toj situaciji pokazao da ima profil budućeg rukovodioca na visokom nivou.

Podsetimo, Kolarov (33) je prošao mlađe kategorije Crvene zvezde, ali nikad nije zaigrao za prvi tim, već je preko Čukaričkog i OFK Beograda izborio transfer u Lacio

Komentari na "GDE ĆE KAPITEN SRBIJE: Kolarov na raskrsnici, bira između Partizana i FSS!"

Ostavite vaš komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.


*