KASNE PLATE NA MARAKANI: Terzić održao sastanak sa fudbalerima Zvezde!

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde igraju neverovatnu sezonu. Klubse po prvi put u istoriji plasirao u grupnu fazu Lige šampiona, a u domaćim takmičenjima crveno-beli imaju velike šanse da osvoje prvu duplu krunu posle sedam godina. Ipak, i pored toga u klubu je finansijska situacija i dalje veoma teška, pa fudbalerima Zvezde kasne zarade. Zbog toga je generalni direktor kluba Zvezdan Terzić održao sastanak sa igračima

Kako prenosi „Telegraf“ Terzić je sastančio sa fudbalerima i zamolio ih za strpljenje jer im plate neće biti isplaćene najverovatnije do kraja sezone (tačnije do kraja maja). Razlog kašnjena isplata jeste i rata arapskog Al Itihada koji još uvek nije uplatio 1,5 miliona evra na račun tima iz Ljutice Bogdana (transfer Aleksandra Pešića).

Na „Marakani“, takođe, razmatraju mogućnost da tuže Arape i potraže pravdu u FIFA. Crveno-beli iza sebe imaju jako uspešnu godinu, u budžet kluba slilo se oko 60 miliona evra, ali je sav novac potrošen odmah na zaostala dugovanja i neophodna sredstva kako bi klub normalno funkcionisao.

U taboru šampiona Srbije veruju da će uskoro sve biti rešeno, te da neće biti nikakvih problema, a da ekipa ponovo može da napadne plasman u grupnu fazu Lige šampiona ovog leta.

Republika

Be the first to comment on "KASNE PLATE NA MARAKANI: Terzić održao sastanak sa fudbalerima Zvezde!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*