ROĐENDANSKA ŽURKA NA MARAKANI: Zvezda raznela Zemun i oborila svoj stari rekord!

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su ubedljivu pobedu u okviru 26. kola Superlige. Milojevićevi momci savladali su Zemun sa 4:0 i tako na najbolji način proslavili 74. rođendan kluba.

Fudbaleri Crvene zvezde oborili su i rekord po broju mečeva bez poraza u šampionatu, ovo im je bio 52. u nizu koji nisu završili pognutih glava. Napredak je poslednji tim koji je savladao crveno-bele, sada već dalekog oktobra 2017. godine. I prethodni rekord držao je srpski šampion, koji je pod komandom Slavoljuba Muslina imao 49. utakmica bez poraza.

Zemun se dobro držao prvih pola sata na stadionu Rajko Mitić. Ipak, u 32. minutu poklekla je odbrana gostiju. Kasnio je Azemović u pokušaju da zaustavi loptu ka Gajiću, zakačio Zvezdinog desnog beka koji je pao. Za sudiju Šegrta nije bilo dileme, baš kao što nije bilo neizvesnosti kada je lopti prišao Marko Marin – 1:0.

Šest minuta nakon postignutog gola Marin je napustio teren zbog lakše povrede. Do kraja poluvremena domaćin stiže do još jednog pogodka. Strelac je bio mladi Joveljić na dodavanje Pavkova.

Zvezda je na startu drugog poluvremena i u potpunosti rešila pitanje pobednika. Vučić je povukao Joveljića, mladi napadač Crvene zvezde je pao, a sudija Šegrt je ponovo pokazao na belu tačku.

Ovog puta šutirao je Milan Pavkov, lopta je završila u donjem levom uglu za velikih 3:0.

Konačno, posle prodora Filipa Stojkovića u 66. minutu i centaršuta u peterac, lopta je pogodila Miloša Zlatkovića i završila u mreži za konačnih 4:0.

Republika

Be the first to comment on "ROĐENDANSKA ŽURKA NA MARAKANI: Zvezda raznela Zemun i oborila svoj stari rekord!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*