ČOVIĆ NE SPAVA: Kad nema raketa i sudijske krađe, nema ni tenzije!

Nebojša Čović, predsednik KK Crvena zvezda, obratio se javnosti kratkim saopštenjem na društvenoj mreži Tviter.

Na zvaničnom profilu šampiona Srbije objavljeno je saopštenje prvog čoveka ovog kluba u kojem piše sledeće:

„Čestitke igračima i stručnom štabu Crvene zvezde na zasluženoj pobedi. Kada nema raketa, nema tenzija, kada nema limarskih radova na peharu – nema tenzija, kada nema sudijske krađe, takođe nema tenzija. Čestitam Partizanovim igračima na fer i korektnoj utakmici. Uvek me razvesele duhovite izjave, nakon utakmice, pa neka bude da ih zato nismo „razvalili“, kako neko reče“, piše u saopštenju i dodaje se:

„Hvala navijačima Crvene zvezde na podršci, uz izvinjenje što im se obraćam u ovako kasne sate, jer to nije u našem maniru“.

Podsećamo, Crvena zvezda je u nedelju veče pobedila Partizan u 20. kolu ABA lige rezultatom 70:68.

Posle meča se putem Tvitera oglasio i predsednik Partizana Ostoja Mijailović koji je napisao: „Čestitke Crvenoj zvezdi na pobedi i korektnoj utakmici, igračima i struci Partizana na prikazanom, uz više sreće sledeći put, kao i sudijama na arbitraži, jer greške su deo igre, ne krađa! Idemo dalje, treba samo još više raditi i voleti KK Partizan“.

Zvezda je ove sezone dobila dva „večita“ derbija, dok je Partizanu pripao onaj, koji je podigao veliku prašinu, u finalu Kupa Radivoja Koraća. Kako su crveno-beli slavili u poslednjem okršaju, postoji velika verovatnoća da ćemo duel dve ekipe gledati i u polufinalu ABA lige.

B92

Be the first to comment on "ČOVIĆ NE SPAVA: Kad nema raketa i sudijske krađe, nema ni tenzije!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*