BESAN POSLE PORAZA: Repeša najavio otkaze u Budućnosti!

FOTO: ABA liga Drago Perko

Jasmin Repeša, trener košarkaša Budućnosti, nije nimalo bio zadovoljan partijom svojih igrača u evroligaškom meču protiv Bajerna

Budućnost je na svom terenu u Podgorici izgubila poprilično ubedljivo od tima Dejana Radonjića rezultatom 89:75.

Repeša je čestitao protivniku na pobedi i aludirao na to da će neko u podgoričkom sastavu možda dobiti otkaz.

„Igrali smo samo desetak minuta i to je sve. Nismo pružili u preostalom delu meča ni delić onoga što možemo, niti onoga što sam očekivao. Pojedinci kao da su ostali kući. Neću da pričam o imenima, ali nekada više ne mora da znači i da je bolje. Naravno da postoji mogućnost da dosemo odluku da se zahvalimo igračima koji ne pokazaju volju i želju. Čestitam naravno Bajernu na više nego zasluženoj pobedi“, kazao je Repeša posle poraza.

Hrvatski stručnjak je istakao samo jedan period prvog poluvremena kao dobar.

„Ne računajući pomeutih desetak minuta tokom prvog poluvremena, sve ostalo nije vredno pomena. Nije bilo energije, nije bilo agresivnosti, nije bilo pametnih odluka. Ja ne zameram igračima kada šutiraju iz otvorenih pozicija, ali im zameram kada to ne urade, nego umesto toga krenu na nepotreban ulaz i naprave faul u napadu. Mnogo, ali mnogo gluposti smo napravili da bi iznenadili ekipu kakva je Bajern“, dodao je Repeša, prenosi Sport Klub.

B92

Be the first to comment on "BESAN POSLE PORAZA: Repeša najavio otkaze u Budućnosti!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*