ŠOK U HUMSKOJ: Enake napustio Partizan!

FOTO: FK Partizan

Gabrijel Eneke nije više igrač Partizana! Kako javljaju rumunski mediji čelnici Dunaree Kalaraši uspeli su poslednjeg dana prelaznog roka u komšiluku da ispregovaraju sa kolegama iz Humske veliko pojačanje.

Nekadašnji reprezentativac Rumunije koji se nije naigrao u crno-belom dresu, vraća se u domovinu kao pozajmljeni igrač, do leta. Opcija otkupa ne postoji, tako da se Enake vraća u Partizan u junu, pošto ima važeći ugovor do 2021.

Ove sezone Rumun je odigrao ukupno 15 utakmica za viceprvaka Srbije – osam u prvenstvu i sedam u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Postigao je dva i namestio jedan gol. Poslednji put dres Partizana nosio je pre dva dana protiv novosadskog Proletera. U igru je ušao u 64. minutu meča.

Podsetimo, Gabrijel Enake stigao je u Beograd prošlog leta iz Rubina kao slobodan igrač. Pre odlaska u Rusiju igrao je za Steauu, Astru, Mioveni…

Njegov novi klub – Dunarea, nalazi se u nezavidnoj poziciji. Na 12. je mestu na tabeli i bori se za opstanak. Enake bi u toj borbi trebalo da ima značajnu ulogu.

Mozzartsport

Be the first to comment on "ŠOK U HUMSKOJ: Enake napustio Partizan!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*