PREMIJER LIGA: Fulam nastavio da tone, Delofeu izrešetao Kardif!

Fudbaleri Fulama poraženi su na gostovanju od Vest Hema sa 3:1, u 27. kolu Premijer lige.

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović nije uspeo da zatrese mrežu, dok je Lazar Marković na terenu bio od 46. minuta, ali ni on nije uspeo da donese ekipi sa „Krejven Kotidža“ bod.

Utakmica se odlično otvorila za Fulam, pošto je Rajan Babel postigao prvi gol od kako se vratio u engleski šampionat. Sesenjon je asistirao, a Holanđanin je prevario Fabijanskog.

Ipak, gosti nisu izdržali. Vest Hem dva puta je iz prekida došao do gola i na poluvremenu je bilo 2:1. Prvo je Čičarito glavom savladao Rika, a potom je u 40. Diop doneo prednost „čekićarima“.

Ranijeri je pokušao izmenama na poluvremenu, međutim one nisu urodile plodom. Štaviše, Vest Hem je do kraja uspeo da postigne još jedan pogodak. Arnautović je sjajno asistirao ka Antoniju, koji je glavom u 91. minutu rešio pitanje pobednika.

Fulam je pretrpeo šesti poraz u poslednjih sedam mečeva i nalaze se na pretposlednjem mestu sa samo 17 bodova i čak 63 primljena gola. Vest Hem ostvario je desetu pobedu, a prvu u poslednja četiri meča.

U drugom meču dana ekipa Votforda razbila je Kardif sa 5:1. Sjajan meč odigrao je Đerar Delofeu koji je došao do het-trika golovima u 18, 61. i 64. minutu. Dva gola postigao je i Troj Dini (73, 91), dok je jedini strelac za Kardif bio Bamba u 81. minutu.

Votford se nalazi na sedmom mestu sa 40 bodova, dok je Kardif 17. sa 25.

B92

Be the first to comment on "PREMIJER LIGA: Fulam nastavio da tone, Delofeu izrešetao Kardif!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*